Home Nieuws Augsutus 2010 4 Augustus 2010

Nieuwsflits 4 Augustus 2010

59º09.0N 005º15.5E (lokatie zien?  <klik hier>)

woensdag 4 augustus 2010,1130 uur,Skudeness.

Goedemorgen,

In de eerste plaats Ronald gefeliciteerd en Saskia,we hopen dat je onze felicitaties gisteren hebt ontvangen,anders,bij deze.

We liggen sinds gisteren middag in Skudeness,een schitterend plaatsje met witte huizen.Een uur voordat wij arriveerde is de Zazoe (zo goed)hier binnen gelopen zonder dat het was afgesproken. In de haven zelf was het te vol om af te meren dus we hebben een ander plaatsje vlakbij gevonden,waar we bij het afmeren nog een touw in de schroef kregen die vakkundig werd versneden door onze touwsnijder, doet ie in ieder geval nog iets voor z,n centen.
S,middags gezellig met het bijbootje naar de Zazoe gegaan en een paar pintjes gedronken en wat wetenswaardigheden uitgewisseld. Ad heeft een nieuw systeem aan boord voor internet en navigatie en kan zodoende van alles en nog wat binnen halen waar wij een wifi of internet cafe voor nodig hebben,heel handig en je hoeft er de deur niet voor uit.
Vandaag blijven we nog liggen en morgen gaan we weer een stukje verder naar het zuiden, het weer is wisselvallig maar meestal droog. Vermoedelijk blijven we hier liggen omdat er nog een stuk of 10-15 Engelse zeilers worden verwacht die ook allemaal in het haventje moeten, ons te druk.
Aangezien vanmorgen het water is afgesloten vermoeden we dat het niet de bedoeling is dat we hier liggen, maar we gaan pas weg als we echt worden weggestuurd en dat gebeurd hier niet gauw.
Zo, dat was het weer voor vandaag, iedereen de groeten en een prettige vakantie.

Samson en Delaila

 
Main Menu