Home Nieuws Mei 2010 21 Mei 2010

Nieuwsflits 21 Mei 2010

Zaterdag 21 mei 2010,Middelharnis,

Het einde van de vakantie is weer in zicht met steeds beter weer,hier veel zon en weinig wind én...veel gezelligheid.

 

Na van Tholen naar de Roompotsluis te zijn gevaren en gelijk de oversteek naar Ramsgate te hebben gemaak om via Dover naar Duinkerken en Blankenberge-Roompot-Stellendam-Middelharnis en de Krammersluizen te zijn gegaan,kunnen we concluderen dat de aangeschafte apparatuur prima werkt en is uitgeprobeerd.
Ook de mailtjes werken prima en worden door Jimmy meteen op de site...www.betty-boop.nl  gezet.
Weerberichten ontvangen via Sailmail gaat uitstekend alsmede ook de weerkaarten etc.

We zijn al ongeveer 1.5 week niet in het bereik van internet geweest en hebben dus niet kunnen kijken of er berichten binnen zijn gekomen om daar vervolgens op te reageren.

Dit reisje is ons uitstekend bevallen voor wat betreft uitproberen van van alles en nog wat, maar vooral om weer helemaal in het ritme te komen van zeilen en alles wat daar mee samenhangt.

Én nogmaals,(stanly)...niet reageren op deze mail,stuur die naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Mocht je geen interesse meer hebben in onze mailtjes,geef dit dan via onze website aan.

We zijn ons volledig bewust van het feit dat deze berichtjes op zo,n tochtje niets meer zijn dan pure uitprobeersels om er achter te komen hoe een en ander in de toekomst verbeterd kan worden.

Groetjes en tot ziens,

Het zeilteam.

 
Main Menu