Home Foto's

Wat is het verschil tussen archiveren en verwijderen van een artikel?

Wanneer u een artikel archiveert, krijgt de inhoud een status welke inhoudt dat het verwijderd is van uw site als gepubliceerde inhoud. Het artikel is nog steeds beschikbaar in het controle paneel en kan heropend worden om te bewerken of herpubliceren. Verwijderde artikelen zijn slechts één stap verwijderd van permanente verwijdering maar zijn nog steeds beschikbaar tot u ze verwijderd uit de prullenbak. U kunt het beste archiveren gebruiken indien u een artikel belangrijk acht maar niet actueel. De prullenbak kunt u gebruiken wanneer u de inhoud volledig wilt verwijderen van uw site en uit toekomstige zoekresultaten.