Home Foto's Foto's 2011 Juni 2011 Foto's Bayona 24 Juni

Bayona 26 Juni


Vandaag bericht gekregen dat Louie Pardoel, mede grondlegger van Taekwon-do in Nederland vannacht is overleden.
Louie was een markante man die zeer veel heeft bijgedragen aan het huidige TKD., wat door vele, vooral bondsmensen, of die daar in ieder geval voor door wilde gaan, gemakshalve wel eens word vergeten. Louie had een uitgesproken mening,( mij overigens ook niet helemaal onbekend) en 'trapte' daardoor nog wel eens een heilig huisje  in!
Hoewel ik het ook niet altijd met hem eens was ( en dat hoeft ook niet) was zijn intentie gericht op het bevorderen van TKD in Nederland en dat deed hij met grote inzet.
Ik hoop dan ook van ganser harte dat de zelfingenomenheid van sommige 'bestuurders' even opzij kan worden gezet om een laatste groet te brengen aan deze bijzondere man, want dat verdiend hij zeker!

Dit berichtje even op deze manier omdat ik niet of nauwelijks op internet kan én omdat de meeste lezers allemaal TKD vrienden/ex leerlingen etc. zijn.

Ken je dat verhaal van die 2 zeilers die naar Nazaré zouden gaan…ja, ja, die gingen niet!
Volgens de weerberichten geen wind en dus weer op de motor, dus NIET.
Morgen doen we weer een poging, het is hier prachtig,veeeel te warm, maar we zwemmen veel en Marianne heeft al een paar HARDERS gevangen, mmmm!
Gisteren heb ik het roer van de Hydrovane (windstuur inrichting) in de antifouling gezet.
Er hing een baard aan van hier naar Tokio, en dat mot niet.
Ook de waterafvoer van het bijbootje helemaal dicht gekit omdat er telkens water in bleef komen, erg rigoureus, maar niet anders te repareren. Je ziet wel dat het niet allemaal vakantie is.
Zo, dat was het weer voor vandaag.

Groetjes.

 
Main Menu